Prekiaujame populiariausių pasaulyje sunkiosios technikos gamintojų originaliomis atsarginėmis detalėmis. Dauguma dalių tiekiame be tarpininkų, iš tiesioginių atstovų arba gamintojų, todėl kaina nebus nepagrįstai aukšta ir neužsitęs pristatymo terminas.

Platus tiekėjų tinklas leidžia patenkinti reikliausius Lietuvos ir užsienio klientų poreikius, visada stengiamės pasiūlyti geriausią kainą ir greičiausią pristatymo terminą. Bendradarbiaujame su didžiausiais Amerikos, Anglijos, Ispanijos, Olandijos, Vokietijos, Italijos, Lenkijos, Kinijos bei Pietų Korėjos atsarginių dalių gamintojais bei distributoriais. Dalis tiekiame į Angliją, Vokietiją, Bulgariją, Rumuniją, Lenkiją, Latviją, Estiją, Suomiją, Švediją, Norvegiją, Turkiją, Rusiją, Kazakstaną, Azarbaidžaną, Singapūrą bei Afriką. Dėka glaudžių bendradarbiavimo santykių su Lietuvos ir Pasaulinėmis skubių siuntų tarnybomis, atsargines dalis pristatome per 24 val Europoje ir iki 3 dienų bet kuriame pasaulio krašte. 

Caterpillar, CASE, Komatsu, CNH, Fiat, Bobcat, Kobelco, New Holland, Ford, CASE, CASE-IH, John Deere, 
CLAAS, Dronningborg, Deutz Fahr, Hyundai, Samsung, Hitachi, Daewoo, Doosan, Fendt, Massey Ferguson, Fermec, Terex, Valtra, Perkins, Cummins, Deutz, HINO, Isuzu, JCB, Kubota, Bosch, Rexroth, Kawasaki, Uchida, Sauer Danfoss, Parker, Lucas, Stanadyne, Carraro, ZF, DANA... ir tai ne visi prekės ženklai su kuriais mes susiduriame kiekvieną dieną

Naujiena !

Pristatome bulvių kombainų WM-Kartoffeltechnik dalis 
Kreiptis  +37061675859 Vitas